مواد تشکیل دهنده و ترکیب شیمیایی جیره پایه مصرف دان هر جوجه
مواد تشکیل دهنده و ترکیب شیمیایی جیره پایه مصرف دان هر جوجه( بر حسب درصد)
اقلام خوراکی |
دوره آغازین(1-21 روزگی) |
دوره رشد(22-42 روزگی) |
ذرت |
20/55 |
81/60 |
کنجاله سویا (44% پروتئین خام) |
47/37 |
60/31 |
روغن سویا |
00/3 |
60/3 |
پودر صدف |
42/1 |
13/1 |
دی کلسیم فسفات |
60/1 |
50/1 |
نمک |
30/0 |
23/0 |
کوکسیدیواستات |
05/0 |
05/0 |
جوش شیرین |
23/0 |
23/0 |
مکمل مواد معدنی 1 |
25/0 |
25/0 |
مکمل ویتامینی 2 |
25/0 |
25/0 |
دی- ال متیونین |
23/0 |
24/0 |
لیزین |
0 |
11/0 |
انرژی متابولیسمی(کیلوکالری/ کیلوگرم) |
20/2969 |
91/3086 |
پروتئین خام |
30/21 |
35/19 |
کلسیم |
00/1 |
85/0 |
فسفر قابل دسترس |
45/0 |
43/0 |
1- ترکیب مکمل معدنی استفاده شده به ازاء هر کیلوگرم جیره شامل منیزیم 56 میلی گرم، آهن 30 میلی گرم، روی 50 میلی گرم، مس 10 میلی گرم، کبالت 35 میلی گرم، ید 8/0 میلی گرم، کولین 3 میلی گرم.
2- ترکیب مکمل ویتامینی استفاده شده به ازاء هرکیلوگرم جیره شامل ویتامین A 22500 واحد بین المللی، ویتامین D3 5000 واحد بین المللی، ویتامین E 72 واحد بین اامللی، ویتامین K 5 میلی گرم، ویتامین B1 3/4 میلی گرم، ویتامین B2 5/16 میلی گرم، ویتامین B12 04/0 میلی گرم، اسید پانتونیک 5/24 میلی گرم، اسید فولیک 5/2 میلی گرم، پیریدوکسین 3/7 میلی گرم، بیوتین 04/0 میلی گرم.