وبلاگ شخصی -احمد سوری

وبلاگ-احمد سوری

وبلاگ شخصی -احمد سوری

وبلاگ-احمد سوری

این وبلاگ جهت جمع آوری و تمرکز اطلاعاتی که با آنها مواجه شده ام گردآوری شده است . با توجه به تحصیلات و حوزه کاری اینجانب در مدیریت مالی ، بیشترین اطلاعات آن مربوط به این حوزه می باشد . سعی کرده ام داده ها و اطلاعاتی که در مدیریت مالی به آن مراجعه داشته ام را به نوعی در اینجا گردآوری نمایم . امیدوارم برای شما و دیگران نیز مفید باشد و به ارتقاء دانش مالی کمک نماید .
همچنین بخش های متفرقه دیگری نیز در این وبلاگ مشاهده می کنید که امیدوارم برای شما نیز جالب باشد .
بایگانی

بازگشت (پاسخ) :

در پاسخ به نامه یا دستور رسیده تهیه و ارسال می شود.

بازگشت به نامه شماره….مورخ ….
در پاسخ ‌نامه شماره … مورخ ….
در جواب نامه شماره … مورخ ….

(نکته : بهتر است جای “مورخ” ، از “به تاریخ” استفاده شود. مثلا : بازگشت به نامه شماره … به تاریخ …)

پیرو (در تعقیب) :

چنانچه نامه ای به دنبال نوشته های قبلی و به منظور پیگیری یا اصلاح نامه قبلی نوشته شود. (به بیان ساده تر، برای پیگیری جواب نامه ای که ارسال کرده ایم یا اصلاح و تکمیل نامه ای که قبلا ارسال کرده ایم، نامه بعدی را “پیرو” آن نامه میزنیم.)

پیرو نامه شماره….مورخ/به تاریخ
در تعقیب‌ نامه شماره …

نکته : در مورد پیرو، ممکن است ما فرستنده نامه اول نبوده باشیم و یا اینکه مخاطب گیرنده اصلی نامه نبوده باشد. ( نامه را بصورت رونوشت دریافت کرده باشد)

عطف :

عطف را بعضی ها معادل عربی همان بازگشت میدانند و کاربرد آنها را یکی میدانند. بعضی ها هم تفاوت زیر را برای آنها نوشته اند:

نامه پاسخ یا به عبارت دیگر نامه بازگشت به نامه ای گفته می شود که در جواب نامه ای که مخاطب قبلا برای ما ارسال نموده است، تهیه و ارسال می کنیم، در حالیکه در نامه عطف، ما نامه خود را به نامه ای مرتبط می کنیم که مخاطب ما نیز آن نامه را دریافت کرده در حالیکه ممکن است ما فرستنده آن نبوده ایم و یا اینکه او گیرنده نامه نبوده است( نامه را بصورت رونوشت دریافت نموده باشد) می توان گفت نامه عطف اعم از نامه پاسخ می باشد یعنی نامه پاسخ راهم دربر می گیرد.

نکته : اگر نویسنده لازم باشد به مصوبه یا نامه ای استناد کند، از عطف استفاده میکند.
نکته : اگر نویسنده ی نامه بخواهد توجه مخاطب را به نامه یا موضوعی که پیش از آن بیان شده جلب نماید (و نه پاسخ مستقیم به یک نامه)، از عطف استفاده میکند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۲/۰۷
ahmad souri احمد سوری ahmad souri احمد سوری

نظرات  (۲)

سلام بسیار مفید بود ممنونم

سلام.در عین سادگی در بیان،بطور کامل مفهوم این واژگان را بیان نمودید.ساده و مختصر و در عین حال مفید و کاربردی.سپاس بی پایان از شما 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی