وبلاگ شخصی -احمد سوری

وبلاگ-احمد سوری

وبلاگ شخصی -احمد سوری

وبلاگ-احمد سوری

این وبلاگ جهت جمع آوری و تمرکز اطلاعاتی که با آنها مواجه شده ام گردآوری شده است . با توجه به تحصیلات و حوزه کاری اینجانب در مدیریت مالی ، بیشترین اطلاعات آن مربوط به این حوزه می باشد . سعی کرده ام داده ها و اطلاعاتی که در مدیریت مالی به آن مراجعه داشته ام را به نوعی در اینجا گردآوری نمایم . امیدوارم برای شما و دیگران نیز مفید باشد و به ارتقاء دانش مالی کمک نماید .
همچنین بخش های متفرقه دیگری نیز در این وبلاگ مشاهده می کنید که امیدوارم برای شما نیز جالب باشد .
بایگانی

هیئت استانداردهای بین‌المللی حسابداری بخش عمومی (IPSASB)، یک نهاد استاندارد‌گذار مستقل است که رهنمودها، منابع و استانداردهای بین‌المللی حسابداری باکیفیت در بخش عمومی را جهت استفاده این بخشها در سراسر جهان به‌منظور گزارشگری مالی با مقاصد عمومی، تهیه می‌کند. این هیئت یکی از ۴ هیئت استانداردگذار مستقل است که توسط فدراسیون بین‌المللی حسابداران (IFAC)، سازمان جهانی مربوط به حرفه حسابداری، پشتیبانی می‌شود.



هیئت استانداردهای بین‌المللی حسابداری بخش عمومی هدفها و مقاصد زیر را دنبال می‌کند:
• تهیه استانداردهای حسابداری باکیفیت برای استفاده واحدهای بخش عمومی،
• تبلیغ به پذیرش و همگرایی بین‌المللی با استانداردهای بین‌المللی حسابداری بخش عمومی،
• تهیه اطلاعات جامع برای مدیریت مالی و تصمیمگیری بخش عمومی، و
• تهیه رهنمود در مورد مسائل و تجربیات گزارشگری مالی بخش عمومی.
هیئت استانداردهای بین‌المللی حسابداری بخش عمومی به دلایل زیر اهمیت دارد:
بحرانهای بدهی مالی و حکومتی، به‌طور بی‌سابقه‌ای، نیاز به گزارشگری مالی هرچه ‌بهتر توسط دولتها و بهبود مدیریت منابع بخش عمومی را در سراسر جهان آشکار ساخته است. شهروندان، از تصمیمات مدیریت مالی دولت تأثیر می‌پذیرند. گزارشگری مالی قوی و شفاف امکان لازم برای بهبود تصمیمگیری بخش عمومی و پاسخگویی بیشتر دولت به موکلان را فراهم آورده است. ناتوانی دولتها در اداره امور مالی در گذشته وجود داشته است، و در آینده نیز می‌تواند نتایج ناگواری مانند از دست رفتن کنترل دموکراتیک، ناآرامی‌های اجتماعی و ناتوانی در انجام تعهدات امروز و آینده را منجر شود.
ازسال ۱۹۹۷، هیئت استانداردهای بین‌المللی حسابداری بخش عمومی مجموعه‌ای از ۳۲ استاندارد برمبنای تعهدی و یک استاندارد بر مبنای نقدی برای کشورهایی که به حسابداری تعهدی کامل روی می‌آوردند، تهیه و منتشر ساخته است.

دولتهایی که برمبنای نقدی گزارشگری می‌کنند، بدهی‌های اساسی مثل حقوق بازنشستگی و توسعه زیرساخت‌ها را به حساب نمی‌آورند. در نتیجه هیئت، واحدهای بخش عمومی را به پذیرش حسابداری تعهدی تشویق می‌کند که موجب بهبود مدیریت مالی و در نتیجه افزایش شفافیت می‌شود و وضعیت مالی بخش دولتی را جامعتر و دقیقتر به تصویر می‌کشد.
دولتها، حوزه‌ها و مؤسسه‌های بین‌المللی زیادی استانداردهای بین‌المللی حسابداری بخش عمومی را پذیرفته‌اند و تعداد زیادی در مسیر استقرار این استانداردها هستند.
دولتها، مراجع و سازمانهایی که استانداردهای بین‌المللی حسابداری بخش عمومی را پذیرفته یا طرحی برای پذیرش آن دارند، در حال حاضر عبارتند از:

استرالیا، ویتنام، برزیل، کامبوج، کاستاریکا، کنیا، سوئیس، پرو، آفریقای جنوبی، اسپانیا، کمیسیون اروپا - برای صورتهای مالی کمیسیون، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، سازمان ملل متحد، و اعضای کمیته معرفی نامزد

منبع:حسابرس

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۲/۰۲
ahmad souri احمد سوری ahmad souri احمد سوری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی