وبلاگ شخصی -احمد سوری

وبلاگ-احمد سوری

وبلاگ شخصی -احمد سوری

وبلاگ-احمد سوری

این وبلاگ جهت جمع آوری و تمرکز اطلاعاتی که با آنها مواجه شده ام گردآوری شده است . با توجه به تحصیلات و حوزه کاری اینجانب در مدیریت مالی ، بیشترین اطلاعات آن مربوط به این حوزه می باشد . سعی کرده ام داده ها و اطلاعاتی که در مدیریت مالی به آن مراجعه داشته ام را به نوعی در اینجا گردآوری نمایم . امیدوارم برای شما و دیگران نیز مفید باشد و به ارتقاء دانش مالی کمک نماید .
همچنین بخش های متفرقه دیگری نیز در این وبلاگ مشاهده می کنید که امیدوارم برای شما نیز جالب باشد .
بایگانی

دنیای اقتصاد - راضیه احقاقی : تهران پناهگاه ایده‌‌‌آلی برای جنگ ندارد؛ این صحبتی است که رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران و سخنگوی شهرداری در نشست خبری روز گذشته خود عنوان و اضافه کردند که تمامی ایستگاه‌‌‌های متروی شهر تهران برای پناهگاه شدن مناسب نیستند. مدیران شهری می‌‌‌گویند بسیاری از بندهای مبحث ۲۱ مقررات ملی ساختمان (پدافند غیرعامل) به دلیل امیدواری به عدم‌بروز جنگ اجرایی نشده و در شرایط کنونی پایتخت وضعیت ایده‌‌‌آلی به لحاظ پناهگاه ندارد. با این وجود سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مجهز به ۱۰۹ سوله مدیریت بحران است که این سوله‌‌‌ها امکان خدمت‌‌‌رسانی سریع در زمان بحران را فراهم می‌کنند.

در این نشست خبری عنوان شد که ۴۵ نقطه غیرنظامی و غیرامنیتی در شهر تهران مورد حمله مستقیم هوایی قرار گرفت که رسیدگی به این نقاط و همسایگان آنها به عهده سازمان مدیریت بحران شهر تهران گذارده شده است. در حالی که شهرداری تهران جبران خسارت‌‌‌های جزئی را برعهده گرفته، ارزیابی خسارت بیشتر بر عهده بنیاد مسکن و دولت است. 

اسکان موقت ۱۳۹ خانواده آسیب‌‌‌دیده در شهر تهران

علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به آسیب ۴۵ نقطه غیر‌نظامی و غیرامنیتی در شهر تهران طی ۱۲ روز حمله هوایی صهیونیست‌‌‌ها به شهر تهران خبر داد و گفت: بر اساس قانون، سازمان مدیریت بحران شهر تهران، وظیفه‌‌‌ای در زمان بحران‌ نظیر جنگ ندارد؛ این وظیفه بر عهده سازمان مدیریت بحران کشور و سازمان پدافندغیرعامل گذارده شده است؛ با این وجود سازمان مدیریت بحران شهر تهران از همان ابتدای حمله به پایتخت وارد میدان عمل شد و در هماهنگی با سازمان مدیریت بحران کشوری، اقداماتی را برای کاهش آسیب در سطح شهر اجرایی کرد.  وی ادامه داد: ۴۵ نقطه غیرنظامی و غیرامنیتی در شهر تهران در حملات ۱۲ روزه صهیونیست‌‌‌ها آسیب دید؛ ساماندهی به این ۴۵ نقطه که در ۱۲ منطقه شهرداری تهران واقع شده بر عهده سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران گذارده شد. نحوه حملات به گونه‌‌‌ای بود که علاوه بر ۴۵ نقطه غیرنظامی اعلامی، خانه‌‌‌های متعددی در اطراف نقاط اصلی مورد اصابت موشک نیز آسیب دیده‌‌‌اند و شهرداری اسکان اضطراری تمامی افرادی که به دلیل خسارت قابل زندگی نیستند را پذیرفت. این افراد در ۲ هتل شهرداری و ۳ هتلی که شهرداری با آنها قرارداد بسته، اسکان داده می‌‌‌شوند. تعداد خانوارهای اسکان‌‌‌داده شده در هتل‌‌‌های تامین شده توسط شهرداری در شهر تهران تا صبح روز دوشنبه نهم تیر ماه برابر ۱۳۹ خانواده بوده است؛ البته تعداد خانواده‌‌‌هایی که فعلا امکان سکونت در خانه‌‌‌هایشان را ندارند از این رقم به مراتب بیشتر است؛ با این وجود بخش قابل‌توجهی از خانواده‌‌‌ها زندگی در خانه اقوام و دوستان را به زندگی در هتل ترجیح داده‌‌‌اند.  

نصیری ادامه داد: شهرداری تهران بازسازی تعمیرات خانه‌‌‌های در شهر که در این جنگ به شکل جزئی آسیب دیده‌‌‌اند را تقبل کرده است؛ این آسیب جزئی شامل شکستگی شیشه پنجره، خرابی فریم شیشه و سایر خرابی‌‌‌های جزئی است و قرار است به منظور تسریع در فرآیند بازسازی، منابع مالی از طریق شهرداری مناطق تامین شود.  رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گزارش خود به وجود ۱۰۹ سوله مدیریت بحران در پایتخت اشاره کرد و گفت: افزایش تعداد این سواله‌‌‌ها از ۴۶ مورد به ۱۰۹ مورد یکی از دستاوردهای این دوره سازمان مدیریت بحران شهر تهران بود. گاهی به اشتباه تصور می‌شود که قرار است مردم در زمان بحران در این سوله‌‌‌ها اسکان داده شوند؛ اما چنین نیست. این سوله‌‌‌ها پایگاه مدیریت بحران هستند؛ به‌‌‌عنوان نمونه در زمان ۱۲ روز جنگ اخیر، ۹ سوله به جمعیت هلال احمر داده شد؛ از استان‌‌‌های معین تهران اعضای هلال احمر به کمک تهران آمدند که در این سوله‎‌‌‌ها مستقر شدند. نحوه توزیع گروه‌‌‌های هلال احمر در این سوله‌‌‌ها به نحوی بود که اگر در هر نقطه شهر حادثه‌‌‌ای رخ دهد، نیروهای امدادی در سریع‌‌‌ترین زمان خود را به محل حادثه دیده برسانند و برای کمک‌‌‌رسانی آماده شوند. در ۸۵ ایستگاه نیز نیروهای اورژانس حضور داشتند و یک پایگاه مدیریت بحران به انتقال خون اختصاص یافت.  وی در ادامه عنوان کرد در ۴۵ نقطه‌‌‌ آسیب‌‌‌دیده‌‌‌ای که مدیریت آن برعهده سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گذارده شده؛ بنرهایی با عنوان گروه حامی جهادی نصب شده و در آن شماره‌‌‌های تماس ذکر شده است. مردم منطقه می‌توانند در هر ساعت شبانه‌‌‌روز با این شماره‌‌‌ها تماس گرفته و پاسخ سوالات خود را در خصوص کمک‌‌‌های سازمان مدیریت بحران و... دریافت کنند. همچنین در ۱۹نقطه‌‌‌ای که همچنان ملتهب هستند، همچنان چادر بحران استقرار دارد و در این چادرها به سوالات مردم به شکل حضوری پاسخ داده می‌شود. 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴/۰۴/۱۱
ahmad souri احمد سوری ahmad souri احمد سوری

متفرقه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی